Over ons

Organic Cleaning Solutions

Organic Cleaning Solutions is een jong bedrijf gevormd door ex-militairen met de ambitie om de mens en de natuur terug in balans te brengen. Dit wordt gedaan door middel van het aanbieden van circulaire oplossingen met de unieke bio-katalysten van Bio-Organic Catalyst. We innoveren elke dag weer met nieuwe toepassingen en proberen zo de kosten en tijd te besparen voor onze klanten.

100% Biologisch

Bij het gebruik van onze oplossingen, services en trainingen, draagt u gelijk uw steentje bij aan een beter milieu.

Simpel

Onze oplossing is eenvoudig toe te passen.

Besparing in kosten en tijd

Onze oplossing zal veel kosten besparen en processen versnellen.

Een doorbraak in de schoonmaak wereld is het verwijderen van Biofilm. Wij breken de biofilm compleet af door de kracht van nano bubbels in katalystischwater waardoor het geen 99.9%, maar 100% gegarandeert gereinigd kan worden.

Biofilm is een hardnekkige en onzichtbare laag micro-organismen die zich overal binnen en buiten bevindt. Tot op heden is dit  ook niet te verwijderen met de huidige middelen. Alleen de kostbare en tijdrovende lasertechnologieën kunnen eveneens Biofilm verwijderen. Wij breken de Biofilm compleet af door de kracht van de bio-organische katalist, waardoor het oppervlak direct schoon is en geen enkele geur achterlaat. Denk hierbij aan bacteriën in de Biofilm die gassen loslaten, stank als gevolg hebben en die de gezondheid schaden. De viezigheid en nare geurtjes zijn voor goed verleden tijd door het gebruik van onze oplossingen.

Cleaning nature’s way.

Stop het gebruik van chemicaliën samen met ons, nu u weet dat het ook anders, beter en groener kan. Sla samen met ons een schone en circulaire weg in, die ons in balans brengt met Moeder Aarde. We helpen u graag die stap in de toekomst te maken met Organic Cleaning Solutions.
Cleaning nature’s way.